Lyø Mellem Hav og Himmel

Niels Kjær, Lyøs tidligere præst,  har den 13. marts 2018 udgivet en fin lille bog om Lyø med titlen 

Lyø mellem hav og himmel

Niels skriver selv om bogen:

Det er en bog på 140 sider, hvor jeg har samlet 25-30 forskellige litterære tekster om Lyø. Der er både noveller, korte uddrag af romaner, digte og rejseberetninger. Teksterne har altså det til fælles, at de alle på en eller anden måde handler om Lyø. Nogle af teksterne bringer jeg i deres helhed, andre genfortæller jeg med indlagte citater.

Blandt forfatterne til teksterne optræder nogle af dansk litteraturs helt "tunge drenge", fx H. C. Andersen, B. S. Ingemann, Herman Bang, Henrik Pontoppidan og Johannes V. Jensen. Men der er også mange andre...

Nogle af teksterne er nok kendte i forvejen, men der er også mange med, som kun de færreste har kendskab til, og som jeg har opstøvet de mest sære steder.

Bogen vil typisk ikke blive solgt hos de lokale boghandlere, men igennem de store internet-boghandlere, fx Saxo, Amazon, Bog & Ide. For at holde prisen så langt nede som muligt, har jeg selv afstået fra at modtage honorar. Endvidere bliver bogen kun trykt "on demand". Det vil sige, at de enkelte eksemplarer af bogen først bliver fremstillet, når en køber har bestilt den. Prisen bliver ca. 100 kr. + forsendelse. (Prisen kan variere lidt i de forskellige kæder).

Bogen kan  købes som e-bog for ca. 49 kr., og om nogle måneder kan den bestilles til hjemlån på biblioteket

Lyø mellem hav og himmel

Kopier linket her ovenover og sæt det ind i søgelinien i din Browser (f.eks. google)